Nederland

SITEMAP | HEMATOSLIFE HELP

Nieuw op HematosLife?
Registreer nu HematosLife
Deelname is gratis

Of log in:
wachtwoord vergeten??

HES ,TTP, DBA

Contactgroep HES,
Contactgroep TTP,
Contactgroep DBA.
Voor optimaal gebruik van de website gebruik de webbrowsers
Firefox of Google Chrome
Lees verder
Welkom bij de Stichting Zeldzame Bloedziekten

Welkom op de website van de Stichting Zeldzame Bloedziekten. Via de menu knop aandoeningen kunt u informatie vinden over de zeldzame hematologische aandoeningen HES, TTP, DBA en de contactgroepen die u hierover informatie aanbieden.
Voor de aandoeningen Aplastische Anemie (AA) en Paroxismale Nachtelijke Hemoglobinurie (PNH) kunt u terecht op de nieuwe website www.aaenpnh.nl

Het platform Stichting Zeldzame Bloedziekten biedt meer dan informatie. Als u zich aanmeldt als gebruiker, opent zich een compleet nieuwe wereld: de Hematoslife Community. Hier kunt u communiceren met andere leden door middel van forum, blog en chat. Ervaringen en kennis uitwisselen is een medicijn, waarvan de genezende werking nog steeds wordt onderschat. Dus twijfel niet, word lid en deel uw vragen, kennis en ervaringen met anderen.
Lees verder

HematosLife
Zeldzame bloedziekten
De stichting zeldzame bloedziekten biedt hulp en steun aan mensen en of contactgroep/patiëntenorganisatie met een zeldzame hematologische aandoening
Lees verder
Verbonden met elkaar.....
Verbonden met elkaar.....
Waarom een logo Zeldzame Ziekten?
Het doel van dit logo voor Zeldzame aandoeningen is duidelijk te maken dat er ondanks het specifieke karakter van iedere zeldzame aandoening ook veel gemeenschappelijke kenmerken en belangen zijn bij mensen met een zeldzame aandoening
Lees verder
In contact komen met elkaar.......
In contact komen met elkaar.......
Besloten Facebook groepen
Op deze besloten Facebook groepen kunnen patiŽnten en naasten in contact komen met elkaar. De beheerder bepaald of je toegang krijgt tot een groep.
Lees verder
HematosLife nieuws

Betere samenwerking
Dagelijks zitten er patiŽnten met een zeldzame aandoening in de spreekkamer van bijna elke arts. Lang niet al die patiŽnten hebben een duidelijke diagnose.
Lees verder

Bloed beter beschermen tegen afweersysteem
Met haar onderzoek wil prof. Masja de Haas (Sanquin en LUMC) ervoor zorgen dat minder mensen last hebben van ongewenste afweerreacties tegen bloed.
Lees verder

Stamceltransplantatie
Promotieonderzoek van oncoloog/hematoloog in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, Alexandra Herbers, werpt een nieuw licht op het ontstaan van klachten en de behandeling ervan.
Lees verder

Chronisch zieke kind naar school
Is het voor je chronisch zieke kind niet mogelijk om naar school te gaan door bijv. langdurige ziekenhuisopname of ziekte thuis? KlasseContact is de oplossing.
Lees verder


Agenda


  HematosLife     PNH     Budd-Chiari     TTP     AA     HES         Diamond-Blackfan  
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)