Nederland

SITEMAP | HEMATOSLIFE HELP

Nieuw op HematosLife?
Registreer nu HematosLife
Deelname is gratis

Of log in:
wachtwoord vergeten??

Info PNH, AA, HES ,TTP

St. Contactgroep AA PNH, Contactgroep HES,
Contactgroep TTP,
Contactgroep DBA.
Voor optimaal gebruik van de website gebruik de webrowsers
Firefox of Googe Crome
Lees verder
Welkom bij de Stichting Zeldzame Bloedziekten

Welkom op de website van de Stichting Zeldzame Bloedziekten. Via de menu knop AANDOENINGEN kunt u informatie vinden over de zeldzame hematologische aandoeningen Aplastische Anemie, PNH, HES, TTP, DBA en de contactgroepen die u hierover informatie aanbieden. Maar dit platform biedt meer. Als u zich aanmeldt als gebruiker, opent zich een compleet nieuwe wereld: de Hematoslife Community. Hier kunt u communiceren met andere leden door middel van forum, blog en chat. Ervaringen en kennis uitwisselen is een medicijn, waarvan de genezende werking nog steeds wordt onderschat. Dus twijfel niet, word lid en deel uw vragen, kennis en ervaringen met anderen.
Lees verder

HematosLife
Zeldzame bloedziekten
De stichting zeldzame bloedziekten biedt hulp en steun aan mensen en of contactgroep/patiëntenorganisatie met een zeldzame hematologische aandoening
Lees verder
Verbonden met elkaar.....
Verbonden met elkaar.....
Waarom een logo Zeldzame Ziekten?
Het doel van dit logo voor Zeldzame aandoeningen is duidelijk te maken dat er ondanks het specifieke karakter van iedere zeldzame aandoening ook veel gemeenschappelijke kenmerken en belangen zijn bij mensen met een zeldzame aandoening
Lees verder
AA PNH Contactgroep
AA PNH Contactgroep
Meer weten.........?
De Stichting AA PNH Contactgroep is een landelijke patiëntenvereniging met ongeveer 160 contribuanten. De contactgroep is sinds 2000 actief waarna op 24 mei 2005 de Stichting is opgericht.
Lees verder
HematosLife nieuws

Stamcelbehandeling op maat
Marloes ten Brink onderzocht of de therapie met medicijnen die mensen rondom een stamceltransplantatie krijgen, verbeterd kan worden door rekening te houden met genetische verschillen.
Lees verder

Geef uw medisch dossier niet weg
Mensen moeten beter uitkijken wie ze hun medisch dossier geven. De NPCF (patiënten) en KNMG (artsen) trekken aan de bel, omdat ze merken dat uitkeringsinstanties en verzekeraars steeds vaker het hele dossier bij patiënten opvragen.
Lees verder

e-coaching
Patiënten met chronische myeloïde leukemie (CML) kunnen vanaf nu ?e-coaching? krijgen van het Albert Schweitzer ziekenhuis bij het gebruik van hun medicijnen.
Lees verder

Stoffen om het immuunsysteem te omzeilen
Microbiologische onderzoekers van het UMC Utrecht hebben nu een heel nieuw soort van deze immuunremmers ontdekt. Het gaat om stofjes die een agressief enzym, elastase, in witte bloedcellen blokkeren.
Lees verder


Agenda


  HematosLife     TTP     Contributant worden AA&PNH     PNH     Budd-Chiari     AA         Contactgroep AA&PNH     HES     Diamond-Blackfan  
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)