Nederland

SITEMAP | HEMATOSLIFE HELP

Nieuw op HematosLife?
Registreer nu HematosLife
Deelname is gratis

Of log in:
wachtwoord vergeten??

Nieuws

Gezondheidscursus UMC Utrecht

Het UMC Utrecht biedt de ‘gezondheidscursus’ aan. Een reeks van vijf bijeenkomsten waarin studenten geneeskunde u samen met medisch specialisten op een interactieve manier leren over het menselijk lichaam en uitleggen wat er verkeerd gaat als iemand ziek wordt.

Tijdens deze bijeenkomsten staat steeds één onderwerp centraal.

Thema vijfde reeks

Het thema van de vijfde reeks van de gezondheidscursus is infectie en afweer. Hoe bestrijdt ons lichaam ziek makende bacteriën, virussen en parasieten? Waarom krijgen we koorts als we een infectie hebben en hoe gevaarlijk zijn tropische infectieziekten eigenlijk? Onder andere op deze vragen krijgt u antwoord tijdens deze reeks van de gezondheidscursus.

Doel

De gezondheidscursus UMC Utrecht wil kennis bevorderen over de werking van het menselijk lichaam en over de factoren die een rol spelen bij gezondheid en ziekte. Verschillende aspecten van ziekte zoals ontstaan, voorkomen, beloop en behandeling komen tijdens de cursus aan bod.

Lees meer

    Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)