Nederland

SITEMAP | HEMATOSLIFE HELP

Nieuw op HematosLife?
Registreer nu HematosLife
Deelname is gratis

Of log in:
wachtwoord vergeten??

Info PNH, AA, HES ,TTP

St. Contactgroep AA PNH, Contactgroep HES,
Contactgroep TTP,
Contactgroep DBA.
Voor optimaal gebruik van de website gebruik de webrowsers
Firefox of Googe Crome
Lees verder
Welkom bij de Stichting Zeldzame Bloedziekten

Welkom op de website van de Stichting Zeldzame Bloedziekten. Via de menu knop AANDOENINGEN kunt u informatie vinden over de zeldzame hematologische aandoeningen Aplastische Anemie, PNH, HES, TTP, DBA en de contactgroepen die u hierover informatie aanbieden. Maar dit platform biedt meer. Als u zich aanmeldt als gebruiker, opent zich een compleet nieuwe wereld: de Hematoslife Community. Hier kunt u communiceren met andere leden door middel van forum, blog en chat. Ervaringen en kennis uitwisselen is een medicijn, waarvan de genezende werking nog steeds wordt onderschat. Dus twijfel niet, word lid en deel uw vragen, kennis en ervaringen met anderen.
Lees verder

HematosLife
Zeldzame bloedziekten
De stichting zeldzame bloedziekten biedt hulp en steun aan mensen en of contactgroep/patiëntenorganisatie met een zeldzame hematologische aandoening
Lees verder
Verbonden met elkaar.....
Verbonden met elkaar.....
Waarom een logo Zeldzame Ziekten?
Het doel van dit logo voor Zeldzame aandoeningen is duidelijk te maken dat er ondanks het specifieke karakter van iedere zeldzame aandoening ook veel gemeenschappelijke kenmerken en belangen zijn bij mensen met een zeldzame aandoening
Lees verder
AA PNH Contactgroep
AA PNH Contactgroep
Meer weten.........?
De Stichting AA PNH Contactgroep is een landelijke patiëntenvereniging met ongeveer 160 contribuanten. De contactgroep is sinds 2000 actief waarna op 24 mei 2005 de Stichting is opgericht.
Lees verder
HematosLife nieuws

Nieuwe website
Op zaterdag 28 februari jl., zeldzameziektendag, lanceerde de VSOP de website www.zichtopzeldzaam.nl. Zichtopzeldzaam vergroot de zichtbaarheid van organisaties, met name patiëntenorganisaties, voor mensen met een zeldzame aandoening.
Lees verder

Nieuwe bloedonderzoek MDS
Een nieuw groot Europees onderzoek (MDS-RIGHT) moet duidelijkheid gaan brengen in het ontstaan van verstoorde bloedaanmaak bij ouderen en de optimale behandeling daarvan.
Lees verder

De Plek voor jongeren
ALL OF ME is een plek waar jonge mensen met een chronische aandoening elkaar kunnen vinden.
Lees verder

Lidmaatschap vergoeden in 2015
De meeste zorgverzekeraars vergoeden ook in 2015 het lidmaatschap van St. AA PNH contactgroep.

Lees verder


Agenda


  HematosLife     AA     Budd-Chiari     Contributant worden AA&PNH     Contactgroep AA&PNH     Diamond-Blackfan     HES     TTP         PNH  
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)