Nederland

SITEMAP | HEMATOSLIFE HELP

Nieuw op HematosLife?
Registreer nu HematosLife
Deelname is gratis

Of log in:
wachtwoord vergeten??

Info PNH, AA, HES ,TTP

St. Contactgroep AA PNH, Contactgroep HES,
Contactgroep TTP,
Contactgroep DBA.
Voor optimaal gebruik van de website gebruik de webrowsers
Firefox of Googe Crome
Lees verder
Welkom bij de Stichting Zeldzame Bloedziekten

Welkom op de website van de Stichting Zeldzame Bloedziekten. Via de menu knop aandoeningen kunt u informatie vinden over de zeldzame hematologische aandoeningen Aplastische Anemie, PNH, HES, TTP, DBA en de contactgroepen die u hierover informatie aanbieden. Maar dit platform biedt meer. Als u zich aanmeldt als gebruiker, opent zich een compleet nieuwe wereld: de Hematoslife Community. Hier kunt u communiceren met andere leden door middel van forum, blog en chat. Ervaringen en kennis uitwisselen is een medicijn, waarvan de genezende werking nog steeds wordt onderschat. Dus twijfel niet, word lid en deel uw vragen, kennis en ervaringen met anderen.
Lees verder

HematosLife
Zeldzame bloedziekten
De stichting zeldzame bloedziekten biedt hulp en steun aan mensen en of contactgroep/patiëntenorganisatie met een zeldzame hematologische aandoening
Lees verder
Verbonden met elkaar.....
Verbonden met elkaar.....
Waarom een logo Zeldzame Ziekten?
Het doel van dit logo voor Zeldzame aandoeningen is duidelijk te maken dat er ondanks het specifieke karakter van iedere zeldzame aandoening ook veel gemeenschappelijke kenmerken en belangen zijn bij mensen met een zeldzame aandoening
Lees verder
AA PNH Contactgroep
AA PNH Contactgroep
Meer weten.........?
De Stichting AA PNH Contactgroep is een landelijke patiëntenvereniging met ongeveer 160 contribuanten. De contactgroep is sinds 2000 actief waarna op 24 mei 2005 de Stichting is opgericht.
Lees verder
HematosLife nieuws

Welke verzekeringspolis past bij u?
Een op de vijf mensen heeft moeite met het kiezen van een goede zorgverzekering. Daarnaast weten mensen vaak niet welke polis ze hebben afgesloten voor de basiszorgverzekering.
Lees verder

PNH Zwangerschap
Eculizumab heeft de behandeling van PNH bij zwangere vrouwen verbeterd. Het aantal sterfgevallen onder zwangere vrouwen met PNH was onaanvaardbaar hoog, maar tijdens het bovengenoemde onderzoek werden geen sterfgevallen onder moeders gemeld.
Lees verder

Prentenboeken over het ziekenhuis
Als een van de ouders voor een paar dagen of langer in het ziekenhuis moet worden opgenomen, breekt een spannende periode aan. Er mist ineens een belangrijk iemand in huis. Ook heel jonge kinderen voelen deze spanning haarfijn aan. Papa en Mama gaan naar het ziekenhuis zijn de eerste prentenboeken die dit onderwerp behandelen.
Lees verder

Europese Symposium voor Zeldzame Bloedarmoedes
Het Zesde Europese Symposium voor Zeldzame Bloedarmoedes wordt georganiseerd door het ENERCA-project op 21 en 22 november 2015.
Lees verder


Agenda


  TTP         HES     PNH     Contactgroep AA&PNH     Diamond-Blackfan     HematosLife     Contributant worden AA&PNH     AA     Budd-Chiari  
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)