Nederland

SITEMAP | HEMATOSLIFE HELP

Nieuw op HematosLife?
Registreer nu HematosLife
Deelname is gratis

Of log in:
wachtwoord vergeten??

Info PNH, AA, HES ,TTP

St. Contactgroep AA PNH, Contactgroep HES,
Contactgroep TTP,
Contactgroep DBA.
Voor optimaal gebruik van de website gebruik de webrowsers
Firefox of Googe Crome
Lees verder
Welkom bij de Stichting Zeldzame Bloedziekten

Welkom op de website van de Stichting Zeldzame Bloedziekten. Via de menu knop aandoeningen kunt u informatie vinden over de zeldzame hematologische aandoeningen Aplastische Anemie, PNH, HES, TTP, DBA en de contactgroepen die u hierover informatie aanbieden. Maar dit platform biedt meer. Als u zich aanmeldt als gebruiker, opent zich een compleet nieuwe wereld: de Hematoslife Community. Hier kunt u communiceren met andere leden door middel van forum, blog en chat. Ervaringen en kennis uitwisselen is een medicijn, waarvan de genezende werking nog steeds wordt onderschat. Dus twijfel niet, word lid en deel uw vragen, kennis en ervaringen met anderen.
Lees verder

HematosLife
Zeldzame bloedziekten
De stichting zeldzame bloedziekten biedt hulp en steun aan mensen en of contactgroep/patiëntenorganisatie met een zeldzame hematologische aandoening
Lees verder
Verbonden met elkaar.....
Verbonden met elkaar.....
Waarom een logo Zeldzame Ziekten?
Het doel van dit logo voor Zeldzame aandoeningen is duidelijk te maken dat er ondanks het specifieke karakter van iedere zeldzame aandoening ook veel gemeenschappelijke kenmerken en belangen zijn bij mensen met een zeldzame aandoening
Lees verder
AA PNH Contactgroep
AA PNH Contactgroep
Meer weten.........?
De Stichting AA PNH Contactgroep is een landelijke patiëntenvereniging met ongeveer 160 contribuanten. De contactgroep is sinds 2000 actief waarna op 24 mei 2005 de Stichting is opgericht.
Lees verder
HematosLife nieuws

Keukentafelgesprek met de gemeente
Een goed keukentafelgesprek voeren met de gemeente is uitermate belangrijk. In het keukentafelgesprek moet u namelijk duidelijk aangeven wat u belangrijk vindt in uw leven en welke zorg of ondersteuning daarbij past.
Lees verder

Prentenboeken over het ziekenhuis
Als een van de ouders voor een paar dagen of langer in het ziekenhuis moet worden opgenomen, breekt een spannende periode aan. Er mist ineens een belangrijk iemand in huis. Ook heel jonge kinderen voelen deze spanning haarfijn aan. Papa en Mama gaan naar het ziekenhuis zijn de eerste prentenboeken die dit onderwerp behandelen.
Lees verder

Europese Symposium voor Zeldzame Bloedarmoedes
Het Zesde Europese Symposium voor Zeldzame Bloedarmoedes wordt georganiseerd door het ENERCA-project op 21 en 22 november 2015.
Lees verder

Tussen Ziek en Beter
In de herfstvakantie, op 24 en 25 oktober, is er een familieprogramma met tentoonstellingsdokters en een workshop over het menselijk lichaam.
Lees verder


Agenda


  TTP         PNH     Budd-Chiari     AA     HematosLife     Contactgroep AA&PNH     Contributant worden AA&PNH     Diamond-Blackfan     HES  
Impression design + internet Enkhuizen, grafisch ontwerp, websites, website, webdesign, intranet, content management systemen (CMS)